Over Elsbeth

Wat ik ben: energiek en enthousiast. Deze energie breng ik graag over op de deelnemers van mijn trainingen. Vanuit mijn vak als docent Nederlands heb ik mij gespecialiseerd in spreekvaardigheid: presenteren, debatteren en motivatiegesprekken voeren. Daarbij gebruik ik mijn ruime ervaring met improvisatietheater en storytelling.

Ik werk graag met jongeren; ze zijn vaak flexibel, spontaan en ze staan open voor leerervaringen. Ik vind het bijvoorbeeld mooi om te zien dat ze tijdens mijn presentatietrainingen van verlegen opeens expressief worden en daardoor meer plezier en zelfvertrouwen krijgen bij hun presentaties.

Ervaring

Ik heb tien jaar op Stedelijk Gymnasium in Amersfoort gewerkt als docent Nederlands. Daar heb ik de laatste drie jaar een training presentatietechnieken ontwikkeld en met veel plezier gegeven aan leerlingen uit de bovenbouw.

In 2015 heb ik mij zelfstandig gevestigd als trainer presentatie- en gesprekstechnieken. Ik leer mijn cursisten o.a. met enthousiasme hun passie aan anderen te vertellen door te oefenen met stem, houding en oogcontact. Bij deze trainingen gebruik ik veel technieken vanuit improvisatietheater en storytelling.

Ik geef nu de training Sterk bij Selectie op middelbare scholen en diverse presentatie- en gesprekstrainingen bij HBO Rechten en Sociaal Juridische Dienstverlening aan de Hogeschool van Utrecht  en de TU Delft. Daarnaast geef ik trainingen Interactie met de klas aan docenten in opleiding aan de Universiteit van Utrecht.

Ook ben ik trainingsacteur bij HBO Rechten aan de Hogeschool van Utrecht bij de vakken Gespreksvoering en Conflicthantering.

Passie

Mijn passie ligt dus echt bij het geven van communicatietrainingen. Daarom heb ik op 1 augustus 2015 mijn eigen bedrijf opgericht! Wees welkom op mijn site!