Presenteren met passie – voor jongeren

Studenten Geschiedenis:

“Leerzame, leuke en interactieve workshop”
“Sloot zeer goed aan bij de wensen en verwachtingen!”

Studenten van TU Delft:

“Ik vond het heel leerzaam. De lessen waren leuk om te volgen, je leert op een leuke manier om je op je gemak te voelen voor een groep.”

“De docent helpt je daadwerkelijk verder met je presentatietechniek en creëert een goede sfeer binnen de groep.”

Hoe hou je je presentatie boeiend? Hoe betrek je je publiek actief bij je presentatie? Hoe kun je stem, ogen en houding inzetten om je publiek te bereiken?

Bij deze training coach ik jongeren op enthousiasme, stemgebruik, houding, oogcontact en structuur van een presentatie, waarbij ik veel technieken vanuit improvisatietheater en storytelling gebruik.

Ook train ik hen hoe ze het beste kunnen presenteren als ze Powerpoint of Prezi gebruiken. Wat zijn goede dia’s? Hoe presenteer je met een scherm?

Ik vind het mooi om te zien hoe jongeren van verlegen opeens expressief durven te zijn en daar plezier in hebben. Ik doe dit door oefeningen met hen te doen waardoor ze in een veilige omgeving zichzelf durven te laten zien. Zo geef ik hen meer zelfvertrouwen.

Dat was ook terug te zien toen mijn leerlingen een korte presentatie hielden bij hun diploma-uitreiking. Veel van hen vertelden dat ze veel gehad hadden aan mijn cursus presentatietechnieken.

Deze training geef ik op aanvraag in groepsverband, maar ik kan je ook individueel een workshop geven. Neem gerust contact met me op voor meer informatie!