Presenteren met passie

Als je graag je presentatietechnieken wilt verbeteren voor een groep of bij een gesprek, dan is deze training iets voor jou. Met veel plezier geef ik trainingen overtuigend presenteren, voor jongeren, docentenĀ en voor iedereen!

Mijn trainingen zijn altijd erg actief. Ik doe veel oefeningen met mijn deelnemers om stemgebruik, oogcontact, houding en structuur te verbeteren. Hoe kun je leren om echt iedereen aan te kijken en niet over je publiek heen of naar het scherm? Hoe kan je houding helpen om overtuigend en enthousiast over te komen?

Ik geef de deelnemers veel persoonlijke feedback en ook laat ik de deelnemers elkaar feedback geven op een positieve en constructieve manier. Met die feedback gaan ze weer oefenen, waardoor ze hun vaardigheden verbeteren.

Voor jongeren

Voor docenten

Voor iedereen: Pitch je passie de lucht in!

Facebooklinkedinmail